5% директна отстъпка за всички поръчки над 100 лв направени през сайта!
+359 883 323 092
Пиняти, парти артикули и украси

За нас

Pinata.bg е създаден с огромно желание и въображение. Целта ни е да направим Пинятата и парти артикулите популярни в България, създавайки продукти които се отличават с новаторски дизайн, оптимален размер и високо качество.

„Фън Проджект” ЕООД е фирма производител с индивидуален подход и търговец на разнообразни парти артикули и изделия със собствена търговска марка. Фирмата успешно реализира своите продукти повече от осем години в цялата страна. През тези години фирмата се доказа като един от най-големите и сериозни производители и търговци на персонализирани тематични парти артикули в страната.

Разнообразие от Парти Артикули (над 7000 продукта) за всеки повод.

Балони, надуване на балони с хелий, аксесоари за декорация с балони, парти по цвят, всичко необходимо за празничната торта, забавни артикули, за сватбата и моминско парти,  за посрещане на бебето, за фирменото парти, предложения за детската стая, материали за тези които обичат да декорират, винили и фонове за декорация и много други...

Работим със световни производители като Procos, Qualatex, Unique, Amscan, Anagram, и др.

За Ваше удобство, достигаме до Вас ежедневно с куриерска фирма Спиди.

Може да ни посетите на място в специализирания ни парти магазин в гр.В.Търново на ул.П.К.Яворов 26А.

Мисията ни е да носим забава и усмивки на малки и големи. Стремим се да отговорим на всички потребности и очаквания на своите клиенти, като непрестанно развиваме своето портфолио!